Mylundvej 276, 9740 Jerslev J

Nedlagt landbrug - God udsigt

Vinkelbygget nedlagt landbrugsejendom med hvidmalet murværk og eternittag. Der er fantastisk god udsigt fra boligen og fra grunden.

Indeholdende: Stor stue med konvektionsbrændeovn, mindre stue med udgang til terrasse og haven mod syd, flot spisekøkken, bryggers, badeværelse med bruseniche, skabsarrangement og gulvvarme, soveværelse, forgang med trappe til 1. sal, hvor der er et værelse samt uudnyttet loft, hvor der let kan indrettes endnu et værelse.

Ældre lille udestue.

Fra boligen er der adgang til udhus med vaskerum, værksted og derfra er der videre adgang til stor lade. Tidligere stald og lade udgør 135 kvm.

Endvidere er der seperat bygning på 63 kvm. med stor garage med plads til 2 biler samt stort redskabsrum. Denne bygning er med hvidmalet murværk og cementtegltag.

Helt lukket og ugeneret have mod syd, som er omgivet af store træer og buske.

Mod nord er der fantastisk udsigt over landskaber og ejendommen er beliggende i passende afstand (ca. 200 meter), fra den noget trafikerede hovedlandevej mellem Frederikshavn og Brønderslev.

Der er netop installeret byvand på ejendommen. Afløb sker via septiktank til sivedræn. Opvarmning sker ved oliefyr, som er placeret i udhuset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.