Ålborgvej 686, Gunderup, 9760 Vrå

BUNDGAARD I GUNDERUP

Denne ejendom, som ligger 400 meter fra offentlig vej, er gennemgribende restaureret og tilbygget igennem mange år, senest i 2018. Ejendommen er omgivet af store træer og der er en fantastisk have, stor gårdsplads, afdeling med frugttræer, m.m.

Den vinkelbyggede bolig er med vandskuret murværk og hvidmalet med Skalcem, der er nyere sort stålpladetag på hele bygningen fra 2018. I den nyeste tilbygning fra 2006, møder du stor entre med loft til kip, store synlige bjælker, lækkert og stort badeværelse 2 vaske i terrasso, bruseniche og trekantet badekar, samme synlige bjælker og loft til kip, stort soveværelse med egen walk-inn garderobe. Videre møder man mellemgang med udgang til vestvendt terrasse, der er 4 gode værelser, hvoraf der er hems i det ene. Der er meget spændende og flot JKE-Design køkken,med hvide låger i åben forbindelse stor spiseafdeling og videre til stue med brændeovn fra 2012, i køkkenet er der åbnet op til tagkonstrutionen/kip og med ovenlys m.m., fra stuen er der endvidere udgang til endnu en terrasse mod vest og haven, forgang, bryggers/vaskerum/teknikrum.
Det er virkelig store værelser der er i boligen og alt fremstår særdeles velholdt. Der er træ-termovinduer i bondehusstil og en del er med tre lags termoglas.

Der er gulvvarme i størstedelen af boligen.

Skøn lukket gårdsplads med stor terrasse mod syd og ellers grusbelagt.

Der er byvand fra Hæstrup Vandværk. Endvidere forefindes gl. vandbrønd. Jordvarmeanlæg fra 2012. Solfangere til varmt vand. Trixtank med sivedræn i sandmile i godkendt anlæg.

Seperat garagebygning fra 1990, ialt 92 kvm. fuldt isoleret og med 2 stk. letmetalporte med aut. elhejs. Endvidere er der tilstødende depotrum med dør fra gårdspladsen. Denne bygning er ligeledes med hvidmalet murværk og sort stålpladetag.

Separat stald- og ladebygning ialt 196 kvm. fra 1953, hvdmalet og med eternittag. Der er ca. 42 kvm. med diverse båse til dyr og der er ca. 154 kvm. til lade, værksted og garage. Der er tilbygget ca. 80 kvm. overdækning i træ, vest for laden, som anvendes til maskinhus og denne bygning er ikke registreret på BBR.

Ejendommen er smukt beliggende, fuldstændig ugeneret ca. 400 meter fra Ålborgvej med tilkørsel ad grusvej. Der er endvidere sti fra ejendommen til Gunderupvej. Der er nær afstand til Vrå for indkøb og ligeledes nær afstand til motorvejstilkørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.