Hjortnæsvej 101, Børglum, 9760 Vrå

Ejendommen "FRUENSGAARD" beliggende ca. 2 km. syd for Børglum.

Lystejendom med 3,2 ha. jord, som er beliggende lige ved ejendommen. Bygningerne er hovedsageligt opført i røde sten og med eternittage, maskinhus er stålbuehal, beklædt med stålplader og med eternittag. Der er mange muligheder på ejendommen, enten man vil drive erhverv der fra, eller man har hobbyaktiviteter, der kræver god plads. Ejendommens jordtilliggende er beliggende ved bygningssættet og drives af sælger selv.

Boligen er fritliggende og totalt ombygget i år 2000, hvor alt interiør er blevet udskiftet. Der er gulvvarme i hele stueplan tillige med radiatorer i opholdsrummene, der er mahognivinduer, næsten overalt og kun et enkelt veluxvindue på 1. sal er af ældre dato.

Boligen indeholder stue, spisestue, spisekøkken med klinkegulv, entre med klinkegulv og trappe til 1. sal, baggang med diverse installationer, bryggers/vaskerum, kontor og disp. rum, 1 værelse, badeværelse med bruseniche og skabsarrangement.

1. sal indeholder gangareal med adgang til badeværelse med gulvvarme og bruseniche, 2 store værelser, 1 værelse og 1 kammer.

Lille kælderrum med diverse installationer.

Opvarmning sker fra nyere stokerfyr Blackstar, som henstår i udhus.

Byvand. Nyere trixtank med sivedræn i opbygget sandmile.

Haven ligger hovedsageligt hen i græs, omgivet af hæk. Endvidere er der stor gårdsplads/holdeplads belagt med granitskræver.

Værksted i stålbuehal med stor letmetalport og virkelig god loftshøjde. Ialt 81 kvm. opført i 2001. Der er fra værkstedet afløb til opsamlingstank. Der er lift, diverse hylder og arbejdsbænk. Her står tillige stokerfyret.
Isoleret staldbygning fra 1985 på 345 kvm. p.t. opdelt i 2 store rum med port i gavlen mod vest. Det kan let ændres til at være et stort rum.

Hestestald og foderrum med 5-6 bokse, toilet, depotrum m.m. Ialt 133 kvm. Det bemærkes, at stalden alene er egnet til små heste, p.g.a. loftshøjden. Over stalden er der høloft til lagerformål. Der er møddingsplads, som er miljøgodkendt.

Maskinhus, opført i stålbuer og beklædt med stålprofilplader og med eternittag på taget. Ialt 315 kvm. Der er indrettet med garage og kompressorrum. Der er ikke støbt gulv i størstedelen af denne bygning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.